Érdekesség a mikrorendszerekről és a természetgyógyászati megközelítésről

 

Mikro rendszernek nevezzük mindazon területet, ahol a szervezet visszatükrözi a szervek működési állapotát, az anatómiai rendellenességeket és deformitásokat. Négy mikro területen (kéz, láb, fül, írisz) a szervezet teljes leképezése látható. A többi mikro terület (arc, skalp, has, hát, ajak, nyelv, fogak), mai ismereteink szerint-részkivetülések.

Az alapreguláció helyreállítása a cél! Mindegyik mikro rendszer holografikusan tartalmazza a teljes szervezet információit. Amíg a szabályozó rendszer működik, a betegségfolyamat megállítható, a megfelelő információ bevitellel helyreáll a rendszer, az öngyógyító képesség végrehajtja feladatát., azaz a reflex kapcsolat oda-vissza ható.

A mikro rendszereket ért ingerhatásra az alapreguláció egyensúlyteremtő funkciója érvényesül informatikai, energetikai és fizikai síkon, melynek hatására a pszycho-neuro.immunológiai folyamatok rendeződnek.

Regulációs terápiák az alapállomány reakciókészségének fokozására szolgálnak. Idetartozik a reflexológia, akupunktúra, akupresszúra, bioenergetikai regulációs technikák,stb.

A holisztikus reflexológiai- vagy akupunktúrás gondolkodás megtanítja az embereket saját egészségük más módon való megközelítésére. A változás szerteágazó: jelentkezhet a különböző szervekben, de a szellemi, lelki és a stressz tűrő állóképességben is

A gyógyító csak része a gyógyító folyamatnak, hozzájárul az eredményhez, de a beteg tud legtöbbet tenni önmagáért akaraterejével, képességeivel, önmaga megismerésével, a változások megtételével, a gyógyító folyamatban való tevékenység részvételével.

 

Jelentkezzen be kezelésemre online

Kezelések kiválasztása:
* Adja meg email címét:
Írja be a nevét:
Kérem adja meg a telefonszámát:
Mikor szeretné igénybe venni a kezelést (év.hó.nap, óra)?:

Kezeléseinkre biztonsággal bejelentkezhet honlapunkon keresztül.
A megadott telefonszámon visszahívjuk az időpont egyeztetésére.

Ha eljön hozzánk, várakoznia nem kell, azonnal fogadjuk. Ha mégis lesz egy pár perc természetes várakozás, hiszen sok vendéghez, sokféle váratlan problémához kell alkalmazkodni, akkor Ön a váróhelységben egy 15 perces ingyenes talp és lábszármasszást vehet igénybe (lábmasszírozó csizmával), miközben egy finom teát fogyaszthat el.

Ennyi ellazulás után kezdődik a kezelés. Ez néhány perces beszélgetéssel indul, amikor feltérképezzük az Ön problémáit és összeállítjuk együtt azt a kezelési tervet, amely az Ön személyiségéhez a legjobban igazodik.

A kezelések általában kezelőágyon történnek, érzésben kellemesek, gyakran masszázs típusúak, fájdalommentesek, mellékhatás nélküliek, viszont hatékonyságuk magas fokú.

Egy kezelés átlagosan 1 órát vesz igénybe. Szolgáltatásaink azonban sokrétűek, széles spektrumban áll rendelkezésre választási lehetőség.

Jöjjön el és tapasztalja meg Ön is kezeléseink hatékonyságát!

Jelentkezzen kezelésre on-line!

Elérhetőségeim

Pető Ágnes

természetgyógyász ,tanár
+36/30 7 160 160
info@petoagnes.hu

Gyógyító tevékenység:

www.petoagnes.hu

Fecske Gyógycentrum
Kecskemét, Fecske u 9/a

Esztétikai kezelések:

www.7arany.hu

7 ARANY Egészség Centrum
Kecskemét, Forrás u 2/c

Hívjon bizalommal, vagy jelentkezzen be on-line

Komplementer medicina

Mit jelent a Komplementer Medicina?

Szelíd gyógymódokat foglal magába. Azokat a beavatkozásokat, amelyek a konvencionális gyógyító rendszertől eltérően döntően a betegségek megelőzését tűzik ki célul, illetve a már kialakult kóros állapotok gyógyítását, javítását elsősorban a szervezet öngyógyító rendszerének, a regulációs képességének erősítésével kívánják elérni. Nem alkalmaznak olyan technikákat, amik káros mellékhatással járna. A holisztikus szemlélet az egyént nem kiragadva vizsgálja pszichés, szociális környezetéből, hanem azok függvényében és kölcsönhatásaiban, amelyre a legjobb kifejezés az egyén testi-lelki-szellemi egysége.