Érdekesség a kvantum gyógyítás témaköréből

Ahol a nyugati high-tech Bioinformációs orvoslás találkozik a keleti bölcsességgel, energetikai orvoslással. E két terület között építődik most egyre inkább átjárható híd, ami eltér a klasszikus newtoni világszemlélettől, de még az einsteini modelleken is túlmutat.

A Quantum Medicina szerint a megbetegedés alapvető oka az, hogy atommagon kívüli elektronok forgása és pályája megváltozik, mely megváltoztatja az atom, és az abból álló apró és nagy biomolekulák, a sejtek, illetve az ebből felépülő szervek működését. Mivel az elektron töltéssel bíró részecske,így amennyiben változik forgása és pályája, az atom által kibocsájtott elektromágneses hullám is változni fog. Azonban ez a betegségek, vagy a táplálkozás okozta fizikai eltérés nagyon csekély, nano-és mikro gauss közötti érték. Eme gyenge elektomágneses mező frekvenciáját és energiáját a kézzel tapintott szenzor segítségével meghatározva összehasonlíthatóvá válik az eszközben előre rögzített, betegségekhez, illetve táplálkozási mutatókhoz kapcsolódó rezonanciaspektrummal oly módon, hogy az előbbit felerősíti az eszköz, majd egy számítógép öszeveti az utóbbival. Ezt az értéket értelmezik az orvos.Így kapunk értelmezhető értékeket.

Példa: az elfajult sejtek eltérnek a normális sejtektől,így az általuk kibocsájtott elektromágneses hullámok is eltérnek a normális sejtek által kibocsájtottaktól.

A kvantumrezonanciás tumor teszt folyamán az elfajult sejtek standard hullámát küldik a tesztelt személybe. a szervezetben az elfajult sejtek rezonálni fognak erre, ezt a jelet pedig az eszköz detektálja. Minél több a szervezetben az elfajult sejt, annál intenzívebb lesz a jel, a kvantumérték pedig a negatív tartományba tolódik.

Ha azonban a szervezetben kevesebb az elfajult sejtek száma, akkor kevesebb rezonancia lép fel, a kvantumérték pedig pozitív irányba mozdul. Ez hasonlít ahhoz, amikor rádióműsort hallgatunk: számtalan rádióhullám van az éterben, azonban ha egy adottat szeretnénk meghallgatni, a készüléket annak a frekvenciájára kell hangolni. Ebben a pillanatban előáll a rezonancia jelensége, s meg tudjuk hallgatni az adott rádióműsort.

A kvantumrezonancia ezt az elvet használja tesztelés során.

(Forrás: magnetspace.lapunk.hu)

 

Jelentkezzen be kezelésemre online

Kezelések kiválasztása:
* Adja meg email címét:
Írja be a nevét:
Kérem adja meg a telefonszámát:
Mikor szeretné igénybe venni a kezelést (év.hó.nap, óra)?:

Kezeléseinkre biztonsággal bejelentkezhet honlapunkon keresztül.
A megadott telefonszámon visszahívjuk az időpont egyeztetésére.

Ha eljön hozzánk, várakoznia nem kell, azonnal fogadjuk. Ha mégis lesz egy pár perc természetes várakozás, hiszen sok vendéghez, sokféle váratlan problémához kell alkalmazkodni, akkor Ön a váróhelységben egy 15 perces ingyenes talp és lábszármasszást vehet igénybe (lábmasszírozó csizmával), miközben egy finom teát fogyaszthat el.

Ennyi ellazulás után kezdődik a kezelés. Ez néhány perces beszélgetéssel indul, amikor feltérképezzük az Ön problémáit és összeállítjuk együtt azt a kezelési tervet, amely az Ön személyiségéhez a legjobban igazodik.

A kezelések általában kezelőágyon történnek, érzésben kellemesek, gyakran masszázs típusúak, fájdalommentesek, mellékhatás nélküliek, viszont hatékonyságuk magas fokú.

Egy kezelés átlagosan 1 órát vesz igénybe. Szolgáltatásaink azonban sokrétűek, széles spektrumban áll rendelkezésre választási lehetőség.

Jöjjön el és tapasztalja meg Ön is kezeléseink hatékonyságát!

Jelentkezzen kezelésre on-line!

Elérhetőségeim

Pető Ágnes

természetgyógyász ,tanár
+36/30 7 160 160
info@petoagnes.hu

Gyógyító tevékenység:

www.petoagnes.hu

Fecske Gyógycentrum
Kecskemét, Fecske u 9/a

Esztétikai kezelések:

www.7arany.hu

7 ARANY Egészség Centrum
Kecskemét, Forrás u 2/c

Hívjon bizalommal, vagy jelentkezzen be on-line

Komplementer medicina

Mit jelent a Komplementer Medicina?

Szelíd gyógymódokat foglal magába. Azokat a beavatkozásokat, amelyek a konvencionális gyógyító rendszertől eltérően döntően a betegségek megelőzését tűzik ki célul, illetve a már kialakult kóros állapotok gyógyítását, javítását elsősorban a szervezet öngyógyító rendszerének, a regulációs képességének erősítésével kívánják elérni. Nem alkalmaznak olyan technikákat, amik káros mellékhatással járna. A holisztikus szemlélet az egyént nem kiragadva vizsgálja pszichés, szociális környezetéből, hanem azok függvényében és kölcsönhatásaiban, amelyre a legjobb kifejezés az egyén testi-lelki-szellemi egysége.