Szenvedélybetegek, hozzászokás, függőség kezelése

Nem a testi megvonásos tünetek jelentik a tulajdonképpeni problémát,ezek ugyanis az elvonókúra során napok, hetek alatt legyőzhetők, hanem az a mélyen fekvő,nehezen mozduló minta, amelytől a függőségtől szenvedők nem tudnak szabadulni. Bármilyen jó szándékkal végezték is a terápiát, ha nem jutnak el a betegség alapjául szolgáló mintákig, hosszú távon kevés sikerrel járnak. Idő kérdése, hogy az adott minta mikor keríti ismét hatalmába az embert. Ezért az ilyen betegek számára nagyon fontos, hogy belássák, ezt a mintát nem lehet megváltoztatni, de lehetőségük van, hogy a minta kiélésének egy másik, tudatosan választott formáját éljék, ami sokkal pozitívabb is lehet.

Addiktológiai eljárással kezelhetők:

- a szerfüggő (kémiai) betegségek: alkohol, drog, cigaretta, gyógyszer, mérgek, koffein,stb.,melyeknek következtében testi és idegrendszeri károsodások, szövődmények lépnek fel

- a viselkedési addikciók: olyan magatartásformák, melyben egy bizonyos viselkedés sorozat vált ki örömérzést illetve örömteli izgalmat. Ez az adott tevékenység gyakran kényszeren ismétlődik:

- szerencsejáték, vásárlási szenvedély, munkamánia, társfüggőség, segítő szindróma, étkezési zavarok egyes formái.

 

Az AKUDETOX kezelés:

  • Minden szerfüggőségben szenvedőre jótékonyan hat
  • Azonnali megnyugtató hatása van a betegekre
  • A szükséges terápiák hatását növeli (mentálhigiénés, ill. pszichiátriai kezelések), terápiában tartja a beteget, szívesen visszajárnak a páciensek
  • A módszer egyszerű, nincsenek mellékhatásai, és kliensorientált
  • Előnye, hogy non-verbális közelítésű, nem kíván semmiféle párbeszédet az első alkalmakkor
  • Beilleszthető bármilyen kezelési programba
  • Ambulánsan kezelhetünk
  • Csökkenti az elvonási tüneteket, feszültségoldó, nyugtató hatása van, csökkenti a szer utáni vágyat, a sóvárgást
  • Csökkenti a vegetatív tüneteket
  • Harmonizálja a belső energiákat

Az egész szervezetre (testre, lélekre egyaránt) kiegyensúlyozó, harmonizáló hatása van, a Yin-Yang egyensúly létrejöttében van szerepe és az energiaháztartás helyreállításában. Ezzel nemcsak a betegség tüneteit, de valódi okát is megszüntetheti.

A NADA protokoll akupunktúrás szúrásával a szervezet méregtelenítését, regenerálását holisztikusan, a szervezet öngyógyító tevékenységére alapozva segítjük elő.

A fülakupunktúrás kezeléssel nemcsak a detoxikálás terén, hanem a kliens pszichés gyógyulásában és re szocializációjában is kedvező eredményeket érhetünk el.

 

Jelentkezzen be kezelésemre online

Kezelések kiválasztása:
* Adja meg email címét:
Írja be a nevét:
Kérem adja meg a telefonszámát:
Mikor szeretné igénybe venni a kezelést (év.hó.nap, óra)?:

Kezeléseinkre biztonsággal bejelentkezhet honlapunkon keresztül.
A megadott telefonszámon visszahívjuk az időpont egyeztetésére.

Ha eljön hozzánk, várakoznia nem kell, azonnal fogadjuk. Ha mégis lesz egy pár perc természetes várakozás, hiszen sok vendéghez, sokféle váratlan problémához kell alkalmazkodni, akkor Ön a váróhelységben egy 15 perces ingyenes talp és lábszármasszást vehet igénybe (lábmasszírozó csizmával), miközben egy finom teát fogyaszthat el.

Ennyi ellazulás után kezdődik a kezelés. Ez néhány perces beszélgetéssel indul, amikor feltérképezzük az Ön problémáit és összeállítjuk együtt azt a kezelési tervet, amely az Ön személyiségéhez a legjobban igazodik.

A kezelések általában kezelőágyon történnek, érzésben kellemesek, gyakran masszázs típusúak, fájdalommentesek, mellékhatás nélküliek, viszont hatékonyságuk magas fokú.

Egy kezelés átlagosan 1 órát vesz igénybe. Szolgáltatásaink azonban sokrétűek, széles spektrumban áll rendelkezésre választási lehetőség.

Jöjjön el és tapasztalja meg Ön is kezeléseink hatékonyságát!

Jelentkezzen kezelésre on-line!

Elérhetőségeim

Pető Ágnes

természetgyógyász ,tanár
+36/30 7 160 160
info@petoagnes.hu

Gyógyító tevékenység:

www.petoagnes.hu

Fecske Gyógycentrum
Kecskemét, Fecske u 9/a

Esztétikai kezelések:

www.7arany.hu

7 ARANY Egészség Centrum
Kecskemét, Forrás u 2/c

Hívjon bizalommal, vagy jelentkezzen be on-line

Komplementer medicina

Mit jelent a Komplementer Medicina?

Szelíd gyógymódokat foglal magába. Azokat a beavatkozásokat, amelyek a konvencionális gyógyító rendszertől eltérően döntően a betegségek megelőzését tűzik ki célul, illetve a már kialakult kóros állapotok gyógyítását, javítását elsősorban a szervezet öngyógyító rendszerének, a regulációs képességének erősítésével kívánják elérni. Nem alkalmaznak olyan technikákat, amik káros mellékhatással járna. A holisztikus szemlélet az egyént nem kiragadva vizsgálja pszichés, szociális környezetéből, hanem azok függvényében és kölcsönhatásaiban, amelyre a legjobb kifejezés az egyén testi-lelki-szellemi egysége.